Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изгоряла крушка за фабричен ксенон
Collapse
X
-
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАми ето защо е така:
Да не забравяме все пак, че и тези, които са го проектирали този автомобил............и те с 2 крака по земята ходят.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТака де - със 6 ватова крушка грее и в крайна сметка не свети. Сега светодиодните са студени като гроб и светят като за световно. Вароятно ще надживеят и тенекиите на колата. А са по 4 лв. бройката. Има и по-евтини.
Да не забравяме все пак, че и тези, които са го проектирали този автомобил............и те с 2 крака по земята ходят.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеАбсолютно прав. Не съм намирал по евтино от 8-9 лева. А имаше и по скъпи халогенни по 14 лева едната...направо скандално.
Цена: 7.80 лв.
И с намалението за потребителите на форума е към 7 лв....
Comment
-
Тъкмо се похвалих ,че се изръсих 45 лева за 2 крушки за късите и вчера на Боровец забелязах ,че едната е изгоряла...добре ,че имах една резервна БОШ.
Та ако ми позволите да се върна на цените- понякога си мисля ,че ценообразуването е на база колата ,която спира пред магазина. Имал съм опит,с колега с Ланчия Капа- една част за него струва Х лева , а за мен на другия ден е Х по 3 . С крушките не е същия случай , но изках да си кажа мъката.
Колкото до светодиодните-дайте линк да го видя това животно и има ли то почва в мойта колаLast edited by andro88; d.m.y г., 23:04.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеТъкмо се похвалих ,че се изръсих 45 лева за 2 крушки за късите и вчера на Боровец забелязах ,че едната е изгоряла...добре ,че имах една резервна БОШ.
Та ако ми позволите да се върна на цените- понякога си мисля ,че ценообразуването е на база колата ,която спира пред магазина. Имал съм опит,с колега с Ланчия Капа- една част за него струва Х лева , а за мен на другия ден е Х по 3 . С крушките не е същия случай , но изках да си кажа мъката.
1 - У нас, когато даваш пари като за истинско, вероятността да получиш менте е голяма, защото търгашите са се научили, че като сложат висока цена на ментето, клиентът няма да допусне, че е менте.
2 - Що се касае до частите, които не са от първостепенно значение (като габаритните крушки), ако карам кола за 100 К пари, ще и купувам габаритни крушки от 100 лв.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Такава е човек, на колата и падат цените , ама на поддръжката -не. ЗА 166 важи с пълна сила.
Но това не значи ,че някога ще сменя колата ,де.
Има си и недостатъци на уникалността на колата- аз не мога да си намеря сиви стелки. Принудил съм се да купувам мокет и да го изрязвам и давам да го обкантат...
Всичкото това го казвам ,във връзка с това , че не се сещам за нещо евтино и лесно за намиране по тая колаSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеТакава е човек, на колата и падат цените , ама на поддръжката -не. ЗА 166 важи с пълна сила.
Но това не значи ,че някога ще сменя колата ,де.
Има си и недостатъци на уникалността на колата- аз не мога да си намеря сиви стелки. Принудил съм се да купувам мокет и да го изрязвам и давам да го обкантат...
Всичкото това го казвам ,във връзка с това , че не се сещам за нещо евтино и лесно за намиране по тая кола
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова, че ти горят крушките може и да е свързано с проблем с алтернатора. Мерил ли си напрежението, когато зарежда? Или да ти е направило впечатление крушките на моменти да светват по-силно?Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеНе съм мерил. Никога не съм мислил ,че може да енещо различно от кофти крушки. Предишният собственик е купил нов акумулатор(преди 18 месеца). Колата си пали и на -15 и това е всичко ,което знам в тази връзка . Не се е налагало да меря напрежение.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеТъкмо се похвалих ,че се изръсих 45 лева за 2 крушки за късите и вчера на Боровец забелязах ,че едната е изгоряла...добре ,че имах една резервна БОШ.
Колкото до светодиодните-дайте линк да го видя това животно и има ли то почва в мойта колаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Колкото до светодиодните-дайте линк да го видя това животно и има ли то почва в мойта кола
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТака де - със 6 ватова крушка грее и в крайна сметка не свети. Сега светодиодните са студени като гроб и светят като за световно. Вароятно ще надживеят и тенекиите на колата. А са по 4 лв. бройката. Има и по-евтини.
Да не забравяме все пак, че и тези, които са го проектирали този автомобил............и те с 2 крака по земята ходят.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа не си ги докоснал с ръка докато си ги слагал,моите никога не ги гася и те се към 50 лева осрам някакви с по къс живот ,светят си вече година и нещо.
Но не ги пазих от докосване. Не знаех ,че и на тях им влияеSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
Comment